Business Intelligence er ikke nok – du må være i stand til å drive business intelligent.

InSofts «mission» har fra første dag vært å utvikle verktøy som gir våre kunder mulighet til å drive sin forretning på en smartest mulig måte.

InSofts visjon var å utvikle en programpakke som gjennom moduler kunne dekke opp til 90 % av kommersielle og industrielle programvarebehov, og de siste 10 % gjennom kundetilpasninger.  Tilpasninger som ikke skulle forsvinne ved oppgraderinger. Gjennom analytisk grunnarbeid og etisk tenkning har dette vokst til et selskap som tilbyr komplette programvareløsninger, og som tar prosjektene dine fra research og utvikling, gjennom pilotprosjekter, til fullskala produksjon, samtidig som de minimerer tap og optimaliserer ressursene.

Hos InSoft gir vi næring til en krystallklar idé om hvordan det bør være, og hva det krever å ta virksomheten til dette punktet – i form av erfaring, engasjement og hardt arbeid. InSoft er Jan-Gunnar Holes idé, og gjennom kombinasjonen av 10 år med 360 timer arbeid per måned og en stor lidenskap for kompleks problemanalyse og løsninger, har han innsett at de gamle filosofene hadde rett i at virkeligheten består av flere enkeltelementer, men at det finnes en klok måte å sette dem sammen på, ut fra kunnskapen om de enkelte elementene og måten de samhandler på.

Kapasiteten til å forstå alle detaljene som utgjør industri og handel var grunnlaget for kunnskapen som skapte InSoft: en superstruktur som kan tilpasses og optimalisers til hver enkelt kunde.

InSoft – vi ser bak kompleksiteten, forstår detaljene,  og tenker ut spesialiserte tekniske løsninger for komplekse industrielle og kommersielle miljøer.

×